Omschrijving

Sierbestrating kopen zoals prachtige klinkers, natuursteen of betontegels doet u natuurlijk bij onze winkel in Markelo. Hier zit u goed voor bestrating die niet alleen jaren meegaat, maar ook een zeer krachtige bijdrage heeft aan het algemene aanzicht van uw woning. Dit kan gerealiseerd worden door het gebruik van sierbestrating. Bij Tempelman Sierbestrating zit u hiervoor zeker goed!

Uw sierbestrating kopen bij onze winkel in Markelo

Wat uw wensen en mogelijkheden dan ook zijn met betrekking tot het kopen van sierbestrating zoals terrastegels of klinkers, u ontdekt bij onze winkel in Markelo alle mogelijkheid om dit te realiseren. En dit onder wel zeer gunstige voorwaarden! Wij beschikken over een ruim aanbod aan verschillende materialen en technieken. Zo zijn niet alleen de esthetische kwaliteiten naar uw zin, maar heeft u ook de garantie van een zeer lange levensduur.

Wij geven u alle keuze voor uw sierbestrating

Dat sierbestrating meer is dan slechts bestrating blijkt overduidelijk uit de naam. Wij vinden het dan vanzelfsprekend dat u alle keuze heeft in de te gebruiken materialen en het uiteindelijke uiterlijk van de bestrating. Ons brede en diverse aanbod aan stenen geeft u deze keuze. Betontegels, natuursteen of klinkers; u vindt al deze sierbestrating en meer bij ons in Markelo. Allen zijn leverbaar in verscheidene kleuren en afmetingen. Dit geeft ons de mogelijkheid om uw wensen omtrent sierbestrating werkelijkheid te maken. Wij realiseren machinale sierbestrating die is afgestemd op uw wensen én een uniek uiterlijk heeft.

Afspraak is bij ons écht afspraak

Naast het gebruik van de meest kwalitatief hoogstaande materialen bieden wij u onze diensten aan in combinatie met een zeer klantgerichte service. Tempelman Sierbestrating is een naam die inmiddels synoniem staat met betrouwbaarheid, bij ons geldt: afspraak is afspraak. Een flexibele benadering van de werkzaamheden stelt ons in staat om de daadwerkelijke uitvoering van de werkzaamheden zoveel mogelijk te plannen volgens uw agenda. Wij combineren vakkundige aanpak met onze jarenlange ervaring, zodat de aanleg van uw sierbestrating altijd van topkwaliteit is. Zoals bij al onze diensten geldt: uw wensen zijn onze richtlijnen.

Wat mogen we voor u betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen in de realisatie van uw sierbestrating? Neem gerust contact met ons op. U bereikt ons via 0547-362772 of info@tempelmansierbestrating.nl. In een vrijblijvend gesprek vertellen wij u precies wat u van ons mag verwachten in de aanleg van uw sierbestrating. Voor het kopen van sierbestrating, bijvoorbeeld onze klinkers of terrastegels, bent u tevens van harte welkom in onze winkel in Markelo. Onze adviseurs staan voor u klaar en voorzien u graag van persoonlijk advies.

  • Kooidijk 7
    7475 PH, Markelo

Over ons

Als gewaardeerd sierbestrating bedrijf in Markelo vinden wij het belangrijk dat u geniet van persoonlijke service. Wij zijn een echt familiebedrijf en behandelen onze klanten dan ook zo. Bij ons heeft u altijd één aanspreekpunt. Uw aanspreekpunt denkt met u mee en zorgt ervoor dat alles helemaal naar wens is.

Onze services
  • PVC
  • Riolering
  • Sierbestrating
  • Machinale bestrating
  • Glasvezel aanleggen
  • Uitvoeren grondwerk
© Copyright 2020 Tempelman Sierbestrating. Realisatie: Remgro Webdesign