Omschrijving

Moderne technologische ontwikkelingen laten hun invloed op steeds meer gebieden gelden. Dat dit ook geldt op het gebied van bestrating mag duidelijk zijn. Dankzij machinale bestrating is het niet langer noodzakelijk dat de stratenleggers door hun zeer zware werkzaamheden het risico hoeven te lopen om vroegtijdig uit te vallen door ‘versletenheid’.
Het tot een bepaalde hoogte automatiseren van het anderszins zeer arbeidsintensieve werk van een stratenlegger geeft gelijktijdig een bijkomend voordeel. Door middel van machinale bestrating gaat het leggen van een straat een stuk sneller, en waar mogelijk, zorgvuldiger dan voorheen.
Doordat de straatstenen bij machinale bestrating als het ware als een kleed worden neergelegd wordt er veel efficiënter en nauwkeuriger gewerkt. Machinale bestrating geeft u dus de kans om sneller en beter uw straatwerk te laten verzorgen.

Bij Tempelman V.O.F. heeft u dé mogelijkheid voor machinale bestrating

Dat machinale bestrating u zeer veel voordelen geeft in het laten leggen van uw straat zal duidelijk zijn. Toch is automatisering geen vervanging van vakmanschap. Ook als er sprake is van machinale bestrating dienen de werkzaamheden altijd nog uitgevoerd te worden door ervaren en vakkundige mensen. Deze kwaliteiten ontdekt u bij Tempelman V.O.F., en meer. Zo heeft u bij ons ook veel keuze in de te gebruiken materialen die, ongeacht uw keuze, allen van topkwaliteit zijn.
De naam Tempelman V.O.F. staat inmiddels synoniem voor betrouwbaarheid. Als u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening met betrekking tot machinale bestrating, dan kunt u een geheel vrijblijvend gesprek met ons aanvragen om uw mogelijkheden en wensen te bespreken.
Onze flexibele werkwijze maakt het ons mogelijk om onze werkzaamheden zoveel mogelijk aan te passen aan uw agenda. Weet u niet goed wat u precies wilt met uw straatlegging of wilt u meer weten over wat er allemaal mogelijk is, wij denken graag met u mee.
Naast de bestrating kunt u bij ons terecht voor een brede dienstverlening, waaronder maar niet beperkt tot riolering, sierbestrating en bijvoorbeeld tuinaanleg.
Welke dienst of diensten u ook bij ons afneemt, uw wensen staan bij ons centraal. Vraag dus een vrijblijvend gesprek aan om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

 • Telefoon:
  0547-362772

 • Kooidijk 7
  7475 PH, Markelo

Over ons

Als gewaardeerd sierbestrating bedrijf in Markelo vinden wij het belangrijk dat u geniet van persoonlijke service. Wij zijn een echt familiebedrijf en behandelen onze klanten dan ook zo. Bij ons heeft u altijd één aanspreekpunt. Uw aanspreekpunt denkt met u mee en zorgt ervoor dat alles helemaal naar wens is.

Onze services
 • PVC
 • Riolering
 • Sierbestrating
 • Machinale bestrating
 • Glasvezel aanleggen
 • Uitvoeren grondwerk
© Copyright 2020 Tempelman Sierbestrating. Realisatie: Remgro Webdesign