Omschrijving

Dankzij machinale sierbestrating is het niet langer noodzakelijk dat de stratenleggers in de omgeving van Enschede het risico hoeven te lopen om vroegtijdig uit te vallen door ‘versletenheid’. Door middel van machinaal straatwerk gaat het leggen van een straat rondom Enschede een stuk sneller en is dit minder zwaar. Doordat de straatstenen bij deze manier van bestrating als het ware als een kleed worden neergelegd, wordt er veel efficiënter en nauwkeuriger gewerkt. Door machinaal bestraten, hebben we bij Tempelman Sierbestrating de kans om nóg sneller en beter uw straatwerk in Enschede te verzorgen.

Wij bieden u de mogelijkheid voor machinale sierbestrating rondom Enschede

Dat machinale sierbestrating vele voordelen geeft bij het laten leggen van uw staat in Enschede zal duidelijk zijn. Toch is automatisering geen vervanging van ons vakmanschap. Ook als er sprake is van machinaal straatwerk in Enschede, dienen de werkzaamheden nog altijd uitgevoerd te worden door ervaren en vakkundige mensen. Deze kwaliteiten ontdekt u bij de machinale sierbestrating van ons familiebedrijf in Markelo, nabij Enschede. Zo heeft u bij ons veel keuze in de te gebruiken materialen voor de bestrating van uw straat. Ongeacht uw keuze, zijn onze materialen ten alle tijden van topkwaliteit. De naam Tempelman Sierbestrating staat niet voor niets inmiddels synoniem voor betrouwbaarheid.

Maak een vrijblijvende afspraak

Onze flexibele werkwijze maakt het mogelijk om onze werkzaamheden zoveel mogelijk aan te passen aan uw agenda. Weet u niet goed wat u precies wilt met machinaal straatwerk bij u in Enschede of wilt u graag weten wat er allemaal mogelijk is bij machinale sierbestrating? Wij denken bij ons bedrijf in Markelo graag met u mee. Bovendien kunt u naast machinaal straatwerk rondom Enschede ook bij ons terecht voor onder andere riolering of tuinaanleg. Welke dienst u ook bij ons afneemt, uw wensen staan bij ons centraal. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Hiervoor belt u naar 0547-362772 of mailt u naar info@tempelmansierbestrating.nl.

  • Kooidijk 7
    7475 PH, Markelo

Over ons

Als gewaardeerd sierbestrating bedrijf in Markelo vinden wij het belangrijk dat u geniet van persoonlijke service. Wij zijn een echt familiebedrijf en behandelen onze klanten dan ook zo. Bij ons heeft u altijd één aanspreekpunt. Uw aanspreekpunt denkt met u mee en zorgt ervoor dat alles helemaal naar wens is.

Onze services
  • PVC
  • Riolering
  • Sierbestrating
  • Machinale bestrating
  • Glasvezel aanleggen
  • Uitvoeren grondwerk
© Copyright 2020 Tempelman Sierbestrating. Realisatie: Remgro Webdesign