Omschrijving

Een veelvoorkomend materiaal in de aanleg van riolering is PVC. Dit is gedeeltelijk omdat PVC relatief goedkoop is en voornamelijk omdat dit materiaal in het bewerken daarvan vele toepassingen kent, omdat het zich eenvoudig laat bewerken. PVC kan zowel in harde als in flexibele vorm voorkomen, waardoor het ideaal is om te gebruiken voor de aanleg van riolering. Ondanks de vele voordelen en de relatieve eenvoud van de bewerking van PVC vereist het alsnog een professionele aanpak als het aankomt op de aanleg van uw riolering.

Waar de gemeente over het algemeen beton gebruikt voor de aanleg van riolering zijn er meer dan genoeg situaties te bedenken waarbij de aansluiting op de bestaande riolering aan de hand van PVC uitgevoerd moet worden.

Woont u in het buitengebied en moet uw afvalwater aangesloten worden op de riolering? Heeft u al PVC riolering liggen en is er een noodzaak voor een inspectie en/of onderhoud? Dan bent u bij Tempelman V.O.F. aan het juiste adres.

Of het nu gaat om de aanleg van een aansluiting van uw afvalwater op de riolering of als er problemen zijn met de al aangelegde systemen, wij zijn uw partner. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan diverse PVC producten die het ons mogelijk maken om vrijwel elke vraag omtrent de aanleg van uw riolering passend te beantwoorden.

Graag realiseren wij voor u de aanleg van uw ondergrondse systemen, riolering, pijpleidingen en nog veel meer. Door het gebruik van topkwaliteit materialen kennen de door ons aangelegde systemen een garantie in kwaliteit door de jaren heen, ook als er sprake is van zwaar gebruik.

Vermoedt u dat er onderhoud nodig is aan uw riolering, maar u weet niet in welke mate of wat de kosten ervan zullen zijn? Geen nood, u kunt bij ons een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

Tempelman V.O.F. is bekend om zijn betrouwbaarheid. Uw wensen staan bij ons voorop in de uitvoering van de werkzaamheden. Door een flexibele benadering van de werkzaamheden zijn we in staat om gehoor te geven aan uw wensen en kunnen we deze zoveel mogelijk om uw agenda heen plannen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de voordelen van onze jarenlange ervaring en de door ons gebruikte topproducten.

  • Kooidijk 7
    7475 PH, Markelo

Over ons

Als gewaardeerd sierbestrating bedrijf in Markelo vinden wij het belangrijk dat u geniet van persoonlijke service. Wij zijn een echt familiebedrijf en behandelen onze klanten dan ook zo. Bij ons heeft u altijd één aanspreekpunt. Uw aanspreekpunt denkt met u mee en zorgt ervoor dat alles helemaal naar wens is.

Onze services
  • PVC
  • Riolering
  • Sierbestrating
  • Machinale bestrating
  • Glasvezel aanleggen
  • Uitvoeren grondwerk
© Copyright 2020 Tempelman Sierbestrating. Realisatie: Remgro Webdesign