Omschrijving

In onze moderne samenleving wordt het internet steeds belangrijker. Of het nu puur gaat om vermaak, voor informatie, het regelen van persoonlijke zaken of bedrijfsmatig, er wordt steeds meer aanspraak gemaakt op internetgebruik. Dit heeft als gevolg dat er een steeds snellere dataverbinding vereist wordt. Vroeger moest men het doen met een inbelverbinding, tegenwoordig wordt zelfs ADSL al als langzaam beschouwd. Om te kunnen voldoen aan de zwaarder wordende eisen van internetgebruikers, in de hoeveelheid data die men kan aanroepen en de snelheid waarmee deze data kan worden binnengehaald, worden steeds meer huishoudens en bedrijven aangesloten op glasvezel.

Glasvezel is een dunne sterke draad die, zoals de naam doet vermoeden, gemaakt is van glas. Het grote voordeel hiervan is dat deze bekabeling in staat is om veel sneller data te kunnen verzenden dan de inmiddels ouderwetse koperbekabeling.

Veel providers geven u de mogelijkheid om te kiezen voor een glasvezelabonnement. Het enige nadeel is dan dat de aansluiting op glasvezel niet overal aanwezig is, en het niet te voorspellen is wanneer dit wel gebeurt. Als particulier zelf een glasvezelaansluiting aan laten leggen is praktisch gezien niet haalbaar, de kosten hiervoor zijn simpelweg te hoog. De realiteit is dat u afhankelijk bent van wanneer landelijke partijen besluiten om glasvezel aan te leggen in uw geografische gebied.

Als een grote opdrachtgever besluit om in een bepaald gebied glasvezel aan te leggen, kunnen zij Tempelman benaderen om de aanleg vakkundig uit te voeren.

De aanleg van glasvezel door Tempelman houdt in dat wij ondergronds de glasvezelkabels leggen. Wij halen de grond open en leggen de kabels in de grond. Vervolgens maken we de grond weer dicht en leggen we de tegels, klinkers of andere bodembedekking terug. Dit doen wij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid; waar andere bedrijven soms bijvoorbeeld de stoeptegels scheef terugleggen, met als gevolg dat mensen erover kunnen struikelen, gaan wij op dit gebied uiterst vakkundig te werk. Na de aanleg van ondergrondse glasvezelkabels zorgt Tempelman ervoor dat de bodembedekking weer net zo goed afgewerkt is als voor de aanleg.

Ook verzorgen wij het aansluiten van individuele huishoudens op de aangelegde glasvezelkabels. Wij installeren de benodigde kastjes in de verschillende huishoudens, met grote zorgvuldigheid en zonder beschadigingen aan te richten. Of u na het plaatsen van het kastje vervolgens kiest voor een glasvezelabonnement als vervanging van uw huidige internetabonnement, is aan u. Tempelman maakt glasvezel mogelijk!

  • Kooidijk 7
    7475 PH, Markelo

Over ons

Als gewaardeerd sierbestrating bedrijf in Markelo vinden wij het belangrijk dat u geniet van persoonlijke service. Wij zijn een echt familiebedrijf en behandelen onze klanten dan ook zo. Bij ons heeft u altijd één aanspreekpunt. Uw aanspreekpunt denkt met u mee en zorgt ervoor dat alles helemaal naar wens is.

Onze services
  • PVC
  • Riolering
  • Sierbestrating
  • Machinale bestrating
  • Glasvezel aanleggen
  • Uitvoeren grondwerk
© Copyright 2020 Tempelman Sierbestrating. Realisatie: Remgro Webdesign